RAN Seilforening Kjølbåt Jolle Tur- og havseiling

 • Lyst å seile?     • Jolle     • Entype     • Tur&hav/Regatta     • Anlegg     • Selskapslokaler     • Arkiv     • Om RAN     • Børsen     • Hjem  
Snarveier:
 Bli medlem

I samme båt!

Samarbeidstrening i seilbåt


De dyktigste seilerne er de som får mannskapet til å fungere optimalt.
 

Kurset starter med grunnleggende seilteori.

 
De dyktigste seilerne er de som får mannskapet til å fungere optimalt.
 

De dyktigste seilerne er de som får mannskapet til å fungere optimalt.

 
Nyttig, og trivelig.
 

Nyttig, og trivelig.

 
Tiden i båten avsluttes med regatta eller tur.
 

Tiden i båten avsluttes med regatta eller tur.

Ta med avdelingen eller gruppen din til en dag i seilbåt! Bli et bedre lag, og ha en god opplevelse sammen.

Seiling handler om planlegging, klare ansvarsområder, og kommunikasjon. Hele laget må samarbeide skal det bli gode resultater, akkurat som i arbeidslivet. Forskjellen er at i seilbåt ser du resultatene umiddelbart!

Praktisk samarbeid
RAN seilforening holder til i Angleviken nord på Lille Sotra, og tilbyr bedrifter og organisasjoner kurs og samarbeidstrening i moderne havseilere. Hver båt har plass til en gruppe på mellom fire og åtte deltakere. Flere grupper kan delta samtidig, i hver sin båt.

Vi lærer dere grunnleggende seilteori, og det praktiske dere trenger å kunne. Hvordan heise seil, og å seile kryss, slør og lens. Vi øver på stagvendinger og jibber, justerer seil, og rever om vinden krever det.

Seiler flere båter sammen kan vi arrangere en regatta mellom båtene, eller seile på tur i den vakre skjærgården.

Hovedmålet er å samkjøre gruppen, men vi legger også vekt på at alle skal få en god opplevelse sammen. Det betyr at vi har fokus på sikkerheten om bord.

Om dere vil kan dagen avsluttes med en fest. RAN har flotte selskapslokaler i sjøkanten, med plass til så mange som 150 gjester om nødvendig. Eller kanskje dere heller vil seile inn Byfjorden til Bryggen og avslutte dagen på et sted i byen.

Erfarne seilere
Båteieren er instruktør, og har ansvar for sikkerheten. De båteierne som deltar er erfarne seilere, med lang erfaring i å trene opp og samkjøre regattamannskap.

Etter kurset kan dere få en skriftlig tilbakemelding med instruktørens oppfatning av hvordan mannskapet fungerte i båten.

Pris og gjennomføring
Kursene starter normalt klokken 16. Etter en kort introduksjon går deltakerne i båten, og trener utenfor Angleviken til klokken 18. Så seiler vi regatta eller drar på tur. Seilingen avsluttes rundt klokken 19.30, før det blir en kort tilbakemelding fra instruktøren.

Deltakerne trenger ingen forkunnskaper. Det eneste som trengs er varme klær og sko, fortrinnsvis med lys såle slik at de ikke setter merker på dekk.

Pris avtales i hvert enkelt tilfelle.

Dersom dere ønsker det kan RAN stå for mat og forpleining ellers gjennom Fana Catering.

Inntekten fra kursene går i sin helhet til foreningen. RAN seilforening er medlem av Norges Idrettsforbund og Norges Seilforbund, og driver et betydelig barne- og ungdomsarbeid.

    Utskriftsvennlig versjon
 

RAN Seilforening, Anglavikvegen 115, 5354 Straume – Org.Nr. 983 884 490 – Kontonr. 9521.66.10068 – post@ranseil.no