Print this page


Gode resultater i årets første regatta
x
 
 
Glade vinnere!
 
Glade vinnere!
 
3 jenter fra Ran
 
3 jenter fra Ran
Ran seilforening hadde flest deltagere i årets første Hordacup på Askøy i helgen. I optimist B klassen stilte Ran opp med 8 seilere, og tok alle plassene i tet. I Zoom deltok Ran med 4 seilere og David slo til med 2. plass.

I nydelig vær dro nesten hele jollegruppen i Ran over fjorden til Askøy lørdag morgen. Mange ivrige foreldre gjorde at vi fikk slept alle over til første start kl 11. Vanskelig seilforhold og svært skiftende vind til tross, så godt som alle våre seilere fullførte alle 3 regattaene. Den fjerde ble desverre annulert på grunn av lite vind. I Zoom klassen var det David Westervik som ble best med en fin 2. plass, deretter fulgte Daniel Westervik (desverre med en tyvstart)på 4., Line Bubandt Stenberg på 5. og Thorbjørn Smith på 6.

I optimist B klassen var det svært jevnt mellom Alexander Dahl Høgheim, Thomas Nicholaysen og Steffen Bertelsen. Alexander knep seieren med 5 poeng mens Steffen og Thomas kom rett bak med 8 poeng. Det blir spennende å følge dette trekløveret videre. Emilie Katrin Vabø tok 6. plassen, Carl Henrik Saudan 8. plass, Inger Margrete Vabø 10 og Marte Henriksen 11, men det var svært tett også blandt disse. Vegard Smith fikk 12. plass.

For mange av disse var dette første regatta utenfor Ran, og det var imponerene å se hvor godt alle klarte seg. Askøy seilforening gjennomførte et godt arrangement til tross for vanskelig forhold og avsluttet det hele med suppe til seilerne og alltid sultne foreldre og en fin premieutdeling.


Resultatlisten finner du her.