Print this page


Emilie Kathrin Vabø ny hovedtrener i RAN
x
 

Emilie Kathrin Vabø blir RAN Seilforenings hovedtrener

Vi er svært fornøyd med å ha Emilie med på laget og ser på dette som et stort steg for å videreutvikle det sportslige i RAN Seilforening.Emilie er en som har "gått gradene" i både Ran og seilnorge. Hun begynte sin seilkarriere som optimistjolle seiler, og har vært innom både Zoom8 og Laser. Dette gir henne god kompetanse på jolletypene som vi har i RAN. Hun har også gått gradene som trener, både i RAN og nasjonalt, og har nå fullført Trener3 utdannelsen sin.

I RAN har vi i flere år benyttet henne som trener, og ikke minst som leder for SommerCamp - som nå er blitt svært populær. I vår fungerte hun som hovedtrener i Stavanger Seilforening. I tillegg er hun ettertraktet som trener både fra klasseklubber og andre seilforeninger. Gjennom NSF har hun fått ansvar for trenerutdannelsen her vest.

Ansvaret Emilie nå har fått er å styre mye av den "daglige driften" av jollegruppen. Hun har blandt annet fått ansvaret for den sportslige utviklingen for seilerne, samt faglig oppfølging og koordinering av trenerne.