Print this page


Hordaland viste seg frem på NC 2 Tønsberg 22-24 mai
 
 
 
 
Med 4 av topp 10 i zoom8 klassen, var vestlandet godt representert i toppen.
Med supert vær og fin seilvind konkluderer vi med at dette var en kanon helg!


Vintertreningen har vist seg å være god trening for gjengen fra Hordalnad. Daniel Westervik seilte som beste vestlandseiler opp til en 6 plass på dag 1. Dag 2 gjorde Henrik Nordås det bra og endte på en 2 plass med lik poengsum som 3 og 4 plassen. Det var Jens Henrik Johnsen som tilslutt gjorde det best av Hordalandgjengen¨med en andreplass.

Hos Rangjengen gjorde Daniel Westervik det best med en 12 plass. David Westervik gjorde det ok, men slet i mye vind de to siste dagene og falt litt nedover på listene. Han hadde som beste plass andreplass overall, men fikk desverre tjuvstart på dette racet.

Hos Optimistene var det Alexander som gjorde det best på 5 plass totalt med 1. plass som beste plassering. Thomas Nicolaysen endte på en 13 plass men hadde en fin 2. plass i første regatta. Steffen Bertelsen endte på en 20 plass, med 8. plass som sin beste plassering.

Alle Ranerene har hatt en lærerik helg og lært mye i forhold til store felt. Vi er nå klare for å trene hardt og gjøre det enda bedre på NC3 i Bergen om 2 uker.

På kveldene har vi hatt masse hyggelig sosialt-samvær med Hjellestad og fått mange bekjente og pleid gammelt vennskap.