Print this page


Emilie ble årets optimistjolleseiler i Ran
x
 
Det er satt opp en pokal for Årets optimistjolleseiler i RAN seilforening. Pokalen er en vandrepokal gitt av Torill Dahl Høgheim som selv vant pokalen til odel og eie etter å ha vunnet den 3 år på rad i 1980.

Årets seiler blir kåret av styret i jollegruppen og vil gå til den optimistjolleseiler som har hatt størst fremgang i løpet av året. Kriteriene er videre at seileren har aktivt deltatt på treninger, hatt en positiv holdning og har bidratt i jollemiljøet i Ran.

Emilie Kathrin Vabø kom til Ran sommeren 08. Hun viste fort at hun var et talent i seiling, og det tok ikke lang tid før hun gjorde seg bemerket i jollegruppen. Allerde våren 09 ble Emilie plukket ut til å seile med de 3 beste guttene i Ran, en utfordring hun tok imot og har vist at det er her hun hører hjemme. Emilie er en tøffing og har flere ganger seilt videre når de mer erfarne seilerne har gått på land pga mye vind. På nybegynnerkurset hoppet hun omobrd til de yngre seilerne og deltok aktivt i opplæring av disse.

Emilie er en positiv jente som vi forventer å se mer til i sesongen som kommer!

Vandrepokalen går videre og til neste år skal det kåres en ny vinner. Vi har mange som i øyeblikket viser gode takter, så til neste år skal det bli kamp om tittelen: Årets optimistjolleseiler.

Om andre har pokaler som støver bort i skapet kan jollegruppen gjerne ønske seg pokal til: Årets Zoom seiler og Årets nybegynner.